Синхронізація та ретроспектива

Синхронізація та ретроспектива

Ретроспективні дані

Коли ви створюєте новий проект, ми збираємо для вас пости за минулі періоди. Цей період залежить від вашого тарифного плану. Інформацію про ваш тариф і дату закінчення демо-періоду ви можете отримати у своєму обліковому записі.

Якщо ви хочете перейти на більш розширений тарифний план з більшою кількістю днів ретроспективних даних, ви можете переглянути доступні тарифи в налаштуваннях вашого облікового запису. Які відмінності між тарифними планами?

Які дані ми збираємо?

Ми збираємо дані з таких соціальних мереж, як Facebook, Instagram, YouTube, Twitter та LinkedIn, TikTok. Незалежно від того, чи містить пост зображення, відео, посилання або просто текст - у стрічці повідомлень ви побачите всі матеріали та інформацію про них.
Інформація про пости в соціальних мережах включає в себе кількість лайків (всі в Facebook і LinkedIn, лайки і дизлайки на YouTube), кількість коментарів, кількість поширень.

Як швидко наповнюється проект після його створення?

Перейдіть до налаштувань проекту в правому верхньому куті. Якщо ви бачите статус "Синхронізовано на 100%", це означає, що всі дані зібрані, і ви можете переглянути результати.

Зверніть увагу: коли ви створюєте новий проект, ми збираємо для вас пости за минулі періоди. Цей період залежить від вашого тарифного плану. Ви можете ознайомитися з нашими тарифними планами тут.
Ви також можете переглянути хід накопичення інформації на панелі Мій проект. Якщо у вас виникли проблеми із заповненням проекту, будь ласка, напишіть нам в чат в системі або скористайтеся формою зворотного зв'язку на цьому сайті, обов'язково вказавши свій e-mail.

Як часто оновлюються дані?

Дані у вашому акаунті оновлюються раз на годину. Оновлюються дані постів на ваших сторінках в соціальних мережах і на сторінках ваших конкурентів, дані про кількість реакцій на ці пости, дані про кількість лайків і підписників сторінок, що відстежуються.

Сподіваємося, що ця стаття була для вас корисною! Якщо виникли питання чи вам потрібна допомога, не соромтеся звертатися до нас. Надішліть листа на support@brandvox.net або напишіть нам у чаті в правому нижньому куті сторінки.
    • Related Articles

    • Як створити та налаштувати планування постів у Brandvox?

      Що таке контент-календар і навіщо він потрібен? Контент-календар необхідний для оптимізації часу та регулярності розміщення постів, він представляє собою комплексний розклад ваших майбутніх постів у соціальних мережах, розміщених у хронологічному ...
    • Яким чином ви отримуєте дані? Як часто ви оновлюєте дані?

      Ми використовуємо затверджені API від соціальних мереж. Ми оновлюємо лайки та коментарі щогодини. Синхронізація та отримані результати Якщо у вас виникли проблеми із наповнення проекту, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Ви можете написати ...
    • Які соціальні мережі я можу моніторити за допомогою BrandVox?

      За допомогою BrandVox ви можете моніторити Facebook, Instagram, Twitter, Youtube та LinkedIn, TikTok. Зверніть увагу: для авторизації необхідно мати бізнес-аккаунт в Instagram та бізнес-сторінку в Facebook. Ми сподіваємося, що ця стаття була корисною ...
    • Що таке BrandVox ?

      BrandVox - це комплексний інструмент аналітики соціальних медіа з social listening і плануванням публікацій, який пропонує детальне відстеження конкурентів, інсайтів та аналітику для оптимізації вашої стратегії в соціальних мережах. BrandVox збирає ...
    • Чи є обмеження на кількість постів, які BrandVox збирає в моєму акаунті?

      Ні, під час роботи з BrandVox ви можете збирати та накопичувати стільки постів зі своїх сторінок та сторінок ваших конкурентів у соціальних мережах, скільки забажаєте. Важливо: коли ви створюєте новий проект, ми збираємо для вас пости за минулі ...