Звичайно! Якщо ви хочете внести будь-які зміни до раніше створених проектів, ви можете їх відредагувати.
Перейдіть до налаштувань проектів, знайдіть проект, який ви хочете редагувати.
У режимі редагування проекту ви можете змінити ті самі налаштування, які ви використовували при створенні проекту:
- Ви можете перейменувати проект і додати до нього опис;
- Змінити інформацію про ваш бренд і переписати посилання на бізнес-сторінки в соціальних мережах;
- Змінити інформацію про бренд вашого конкурента та переписати посилання на його сторінки в соціальних мережах;
У всіх полях, які можна змінити, буде кнопка редагування 
Після редагування проекту збір інформації почнеться одразу.
Завершення проекту може зайняти кілька хвилин, залежно від того, наскільки активні ваші акаунти в соціальних мережах. Ви можете переглянути статус збору інформації в картці налаштувань проекту.
Сподіваємося, що ця стаття була для вас корисною! Якщо виникли питання чи вам потрібна допомога, не соромтеся звертатися до нас. Надішліть листа на support@brandvox.net або напишіть нам у чаті в правому нижньому куті сторінки.