Що таке "Редактор" і як ним користуватися?

Що таке "Редактор" і як ним користуватися?

Що таке вкладка Редактор?

На вкладці "Редактор" ви знайдете поле для введення тексту для подальшого аналізу. BrandVox надає широкий інструмент для аналізу складності тексту, передбачення його ефективності та оцінки емоцій, які він викликає у читача.

Ви можете використовувати цей інструмент, щоб проаналізувати свій текст перед опублікуванням у соціальних мережах та скоригувати його за потребою. 

Як користуватися вкладкою "Редактор"?

Щоб проаналізувати текст, вам потрібно вставити його в поле і натиснути кнопку "Проаналізувати". Ви можете вводити текст будь-якої довжини.



Результати аналізу тексту будуть відображені в правій частині робочої області в розділі "Аналіз контенту".

Що ви отримуєте в результаті аналізу тексту?

Пункт "Аналіз контенту" містить кількісний аналіз тексту за символами, словами, реченнями.

Зверніть увагу на показник Прогнозований показник залучення. Ця метрика показує, наскільки текст викликає бажання взаємодіяти з постом: лайкнути, твітнути або залишити коментар. Дізнайтеся більше про Прогнозований показник залучення.

Тип контенту включає наступні стилі тексту: Залучення, Анонс, Розповідь, Експертиза. Дізнайтеся більше про стилі тексту.

Пункт Складність дозволяє оцінити текст з точки зору його складності. Ви можете зрозуміти, наскільки важкий для сприйняття ваш текст, і побачити, чи відповідає цей рівень очікуванням вашої цільової аудиторії. BrandVox пропонує чотири рівні складності тексту: простий, базовий, повсякденний та екстремальний. Дізнайтеся більше про складність тексту.

Тональність голосу показує, як компанія ставиться до свого повідомлення. Тональність будь-якого контенту можна проаналізувати за 4 напрямками: гумор, офіційність, повага та ентузіазм.Дізнайтеся більше про тональність голосу.

Пункт "Емоції" показує, яке емоційне забарвлення має текст, а також яка емоція є більш вираженою. BrandVox дозволяє визначити 32 типи емоцій. Червоний колір позначає негативні емоції, зелений - позитивні, синій - активні, фіолетовий - змішані. Числа біля назви емоції вказують на те, наскільки сильна емоція у вашому тексті. Максимальна сила емоції - 1, мінімальна - 0,01. Дізнайтеся більше про емоції.


Емоційні слова включають хмару слів, яка показує слова, що мають вирішальне значення для емоційного забарвлення тексту.

Готово! Ви отримали аналіз свого тексту і можете використовувати його у своїй комунікації.

Як я можу опублікувати допис у моїх соціальних мережах?

Завдяки новій функції опублікування, це стало дуже легко. Просто натисніть на кнопку "Опублікувати" нижче, і ви побачите вікно з налаштуваннями "Календар". Заплануйте публікації в соціальних мережах.


Заповніть необхідні поля і публікуйте :)

Ми сподіваємося, що ця інформація буде корисною для вас! Якщо у вас виникнуть додаткові питання чи вам потрібна допомога, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Ви можете надіслати листа на адресу support@brandvox.net або написати нам у чаті, який знаходиться в правому нижньому куті вашої сторінки.

    • Related Articles

    • Що таке BrandVox ?

      BrandVox - це комплексний інструмент аналітики соціальних медіа з social listening і плануванням публікацій, який пропонує детальне відстеження конкурентів, інсайтів та аналітику для оптимізації вашої стратегії в соціальних мережах. BrandVox збирає ...
    • Що ви знайдете у вашому акаунті

      Навігація між проектами Ви можете перейти до будь-якого з створених вами проектів. Перейдіть до назви проекту та знайдіть потрібний проект. Щоб вибрати інший проект, натисніть на його назву. Як підключити ваші сторінки в соціальних мережах? Ви можете ...
    • Як створити та налаштувати планування постів у Brandvox?

      Що таке контент-календар і навіщо він потрібен? Контент-календар необхідний для оптимізації часу та регулярності розміщення постів, він представляє собою комплексний розклад ваших майбутніх постів у соціальних мережах, розміщених у хронологічному ...
    • Як створити проєкт?

      Ви можете відстежувати інформацію з соціальних мережах, як Facebook, Instagram, YouTube, Twitter та LinkedIn,Twitter. Будь-який тип контенту, будь то зображення, відео, посилання або просто текст, відображатиметься в стрічці повідомлень. Більше ...
    • Як створити ще один проект?

      Додавання проєкту Якщо у вас є кілька брендів, продуктів або маркетингових кампаній, ви можете створити проект у BrandVox для кожного з них. Кількість доступних проектів регулюється вашим тарифним планом. Більше інформації про тарифні плани ви можете ...