Що таке BrandVox ?

Що таке BrandVox ?

BrandVox - це комплексний інструмент аналітики соціальних медіа з social listening і плануванням публікацій, який пропонує детальне відстеження конкурентів, інсайтів та аналітику для оптимізації вашої стратегії в соціальних мережах.

  1. BrandVox збирає та аналізує згадки про ваш бренд у Facebook, Instagram, TikTok, Youtube та LinkedIn, щоб визначити, як ваша аудиторія насправді сприймає його. Наша потужна функція моніторингу згадок не тільки визначає 30 різних емоцій, але й вказує на їхню інтенсивність. Це дозволяє швидко реагувати на найважливіші згадки та взаємодіяти з аудиторією ефективніше, ніж будь-коли раніше!
  2. Просто підключіть свої акаунти в соціальних мережах, щоб бачити найбільш активних користувачів, аналітику ефективності та рівень залученості прямо з вашого дашборду. Тепер ви зможете порівняти свій контент з контентом конкурентів і з'ясувати, як застосувати їхні підходи у своєму бізнесі.
  3. Ви можете стежити за контент-стратегією своїх конкурентів за допомогою зручної стрічки, яка відображає пости з різних соціальних мереж. Звідти ви отримаєте огляд останніх постів із зображеннями та детальними показниками ефективності.
  4. BrandVox навіть дозволить вам побачити кількість лайків, коментарів та поширень за певний період у всіх ваших конкурентів.
  5. Завдяки вбудованому редактору текстів у BrandVox можна легко оцінити майбутні пости на основі їхньої прогнозованої ефективності, типу контенту та складності. А оскільки цей інструмент може оцінювати тональність, емоції, ступінь складності та стиль, ви зможете адаптувати контент під свою цільову аудиторію. Таким чином, ви зможете визначити сфери, які потребують удосконалення, і внести зміни, щоб переконатися, що ваш контент справляє позитивний ефект.
  6. А найголовніше - ви можете легко перенести свій контент до календаря, а це означає, що ви можете запланувати всі свої публікації заздалегідь. Не знаєте, коли публікувати? Цей інструмент показує двотижневу активність конкурентів, щоб ви знали, який час працює найкраще на вас.
  7. А оскільки ви можете відстежувати ефективність хештегів, ви зможете вибрати ключові слова, які залучають більше трафіку до ваших публікацій. Ви не повинні жертвувати своїм сном заради публікації якісного контенту у своїх соціальних мережах.

Ось чому BrandVox надає вам інструменти, необхідні для моніторингу конкурентів, оцінки ефективності контенту та планування постів на автоматі. 

Сподіваємося, що ця стаття була для вас корисною! Якщо виникли питання чи вам потрібна допомога, не соромтеся звертатися до нас. Надішліть листа на support@brandvox.net або напишіть нам у чаті в правому нижньому куті сторінки.
    • Related Articles

    • Що таке "Редактор" і як ним користуватися?

      Що таке вкладка Редактор? На вкладці "Редактор" ви знайдете поле для введення тексту для подальшого аналізу. BrandVox надає широкий інструмент для аналізу складності тексту, передбачення його ефективності та оцінки емоцій, які він викликає у читача. ...
    • Що означає "проект"?

      Під "проектом" ми маємо на увазі всі облікові записи в соціальних мережах одного бренду. Зверніть увагу, що ви можете додати лише один акаунт у певній соціальній мережі для кожного бренду (тобто, один акаунт у Facebook, один в Instagram тощо). Як ...
    • Як створити та налаштувати планування постів у Brandvox?

      Що таке контент-календар і навіщо він потрібен? Контент-календар необхідний для оптимізації часу та регулярності розміщення постів, він представляє собою комплексний розклад ваших майбутніх постів у соціальних мережах, розміщених у хронологічному ...
    • Як почати роботу у BrandVox?

      Пройдіть всього 5 кроків, щоб розпочати працювати з BrandVox: Створити проект Підключіть свої сторінки та сторінки ваших конкурентів у соціальних мережах Зачекайте кілька хвилин, щоб завантажити ретроспективні дані Почніть працювати Сподіваємося, що ...
    • Я забув свій пароль, що мені робити?

      Якщо ви забули свій пароль, перейдіть на головну сторінку BrandVox, натисніть на "Забули пароль?" та дотримуйтесь подальших інструкцій. Ми сподіваємося, що ця інформація буде корисною для вас! Якщо у вас виникнуть додаткові питання чи вам потрібна ...