Як створити та налаштувати планування постів у Brandvox?

Як створити та налаштувати планування постів у Brandvox?

Що таке контент-календар і навіщо він потрібен?

Контент-календар необхідний для оптимізації часу та регулярності розміщення постів, він представляє собою комплексний розклад ваших майбутніх постів у соціальних мережах, розміщених у хронологічному порядку. За допомогою BrandVox ви можете заздалегідь планувати та розміщувати пости на всіх своїх соціальних сторінках - Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, TikTok.

Ось деякі з ключових переваг використання контент-календаря:
Організація та планування. контент-календар дозволяє заздалегідь спланувати вашу контент-стратегію. Ви можете запланувати, коли кожен фрагмент контенту буде створений, переглянутий і опублікований. Це допомагає підтримувати послідовний і організований підхід до створення контенту.
Послідовність. Календар контенту допомагає вам підтримувати регулярний графік публікацій, незалежно від того, чи це щоденний, щотижневий або щомісячний графік. Послідовний контент будує довіру з вашою аудиторією та утримує її залученість.
Якщо ви працюєте з командою, календар контенту слугує централізованою платформою для спільної роботи. Члени команди можуть бачити, який контент перебуває в процесі роботи, хто відповідає за кожну частину і коли вона запланована до публікації.
Уникайте дублювання та пропусків: візуалізуючи графік публікації контенту, ви можете уникнути публікації занадто великої кількості схожих матеріалів один за одним або великих проміжків між оновленнями. Це допомагає підтримувати постійний потік інформації для вашої аудиторії.
Економія часу: використання контент-календаря може заощадити ваш час за рахунок оптимізації процесу планування та виконання. 

Як користуватися календарем?

1. Знайдіть вкладку "Календар" на лівій панелі.
2. Виберіть будь-яку порожню дату в календарі вашого контенту і натисніть на неї, щоб створити новий пост.



3. Виберіть канал для публікації та заповніть порожні поля своїм контентом.


4. Натисніть "Зберегти чернетку", а потім виберіть "Опублікувати зараз" або "Опублікувати пізніше".

Все готово!

Ви можете переключитися на тижневий або місячний перегляд календаря.

Щоб запланувати публікацію, виберіть дату, і ви побачите вікно з налаштуваннями вашого майбутнього допису. Заповніть необхідні поля і публікуйте :)
Важливо
Якщо ви публікуєте відео на YouTube тривалістю менше 1 хвилини, воно буде опубліковане як YouTube Shorts, так само, як і в самій соціальній мережі.

Як я можу використовувати теги?

Теги допомагають вам організувати та впорядкувати ваш контент. Ви можете бачити статистику кількості статей за тегами (опублікованих, запланованих і чернеток). Продовжуйте накопичувати цю інформацію, і ми продовжимо працювати над новими функціями, які допоможуть вам організувати роботу з соціальними мережами :) Більше про управління тегами - тут.

Настав час планувати пости в соціальних мережах у BrandVox!

Ми сподіваємося, що ця інформація буде корисною для вас! Якщо у вас виникнуть додаткові питання чи вам потрібна допомога, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Ви можете надіслати листа на адресу support@brandvox.net або написати нам у чаті, який знаходиться в правому нижньому куті вашої сторінки.


    • Related Articles

    • Як створити проєкт?

      Ви можете відстежувати інформацію з соціальних мережах, як Facebook, Instagram, YouTube, Twitter та LinkedIn,Twitter. Будь-який тип контенту, будь то зображення, відео, посилання або просто текст, відображатиметься в стрічці повідомлень. Більше ...
    • Як створити ще один проект?

      Додавання проєкту Якщо у вас є кілька брендів, продуктів або маркетингових кампаній, ви можете створити проект у BrandVox для кожного з них. Кількість доступних проектів регулюється вашим тарифним планом. Більше інформації про тарифні плани ви можете ...
    • Як почати роботу у BrandVox?

      Пройдіть всього 5 кроків, щоб розпочати працювати з BrandVox: Створити проект Підключіть свої сторінки та сторінки ваших конкурентів у соціальних мережах Зачекайте кілька хвилин, щоб завантажити ретроспективні дані Почніть працювати Сподіваємося, що ...
    • Що таке BrandVox ?

      BrandVox - це комплексний інструмент аналітики соціальних медіа з social listening і плануванням публікацій, який пропонує детальне відстеження конкурентів, інсайтів та аналітику для оптимізації вашої стратегії в соціальних мережах. BrandVox збирає ...
    • Як налаштувати розсилки за вашими проектами?

      У головному вікні, будь ласка, натисніть на назву акаунта (лівий нижній кут, як на скріншоті) і виберіть "Налаштування" Далі перейдіть на вкладку "Повідомлення" і перегляньте налаштування сповіщень. Тут ви можете вибрати: Аналітичний дайджест (щодня ...