
Важливо: Якщо ви переходите на більш розширений тарифний план, перехід відбудеться одразу після оплати. Якщо ви хочете перейти на нижчий тариф, це відбудеться після закінчення терміну дії вашого поточного тарифу. Кошти, сплачені раніше за старий тарифний план, не повертаються.