Що ви знайдете у вашому акаунті

Що ви знайдете у вашому акаунті

Навігація між проектами

Ви можете перейти до будь-якого з створених вами проектів. Перейдіть до назви проекту та знайдіть потрібний проект. Щоб вибрати інший проект, натисніть на його назву.


Як підключити ваші сторінки в соціальних мережах?

Ви можете відстежувати всі свої бізнес-сторінки в соціальних мережах, а також соціальні мережі конкурентів. Як відстежувати всі мої сторінки в соціальних мережах?

Дашборд

Дашборд містить 5 основних вкладок - "Огляд", "Активність", "Контент", "Хештеги", "Згадування". Кожна вкладка містить різні графіки та таблиці. Розглянемо їх ближче!

Вкладка  Огляд

Вкладка "Огляд" дозволяє вам побачити найбільш важливу і вичерпну інформацію про інформацію з вашого проекту. Детальніше про вкладку "Огляд".

Вкладка Активність

За допомогою вкладки "Активність" ви можете оцінити свою присутність у соціальних мережах і рівень впізнаваності вашого бренду. Це допоможе вам краще познайомитися з вашою аудиторією або інфлюенсерами, а це означає, що ви отримаєте можливість вдосконалити свої маркетингові кампанії або побудувати більш ефективну комунікаційну стратегію. Дізнайтеся про метрики у вкладці "Активність".

Вкладка "Контент"

На цій вкладці міститься інформація про вміст ваших сторінок і сторінок конкурентів у соціальних мережах. Вкладка " Контент".


Вкладка "Хештеги"

Ця вкладка містить інформацію про хештеги, які ви або ваші конкуренти використовували у своїх публікаціях. Ви зможете відстежити всі тенденції, пов'язані з хештегом, з усіма стрибками і падіннями частоти згадувань. Дізнайтеся більше про роботу з хештегами на вкладці Хештеги.

Вкладка "Згадки

BrandVox збирає та аналізує згадки про ваш бренд у Facebook, Instagram та LinkedIn, щоб визначити, як ваша аудиторія насправді сприймає його. Наша унікальна функція моніторингу згадок не тільки визначає 30 різних емоційних тонів, але й вказує на їхню інтенсивність. Це дозволяє швидко реагувати на найважливіші згадки та взаємодіяти з аудиторією ефективніше, аніж будь-коли! Дізнайтеся більше про вкладку "Згадки" та як нею користуватися.

Експорт постів 

Всередині вашого проекту ви знайдете кнопку Експортувати пости - просто натисніть на неї, щоб експортувати ваші дані у файл .xls і зачекайте, поки ваш файл буде завантажено :) Як створити звіт про експорт?

Стрічка

Тут ви можете проаналізувати власні пости та пости конкурентів за певний період. За допомогою фільтрів ви можете визначити свої запити.

Редактор

На вкладці "Редактор" розташоване поле для введення тексту для подальшого аналізу. BrandVox пропонує широкий набір інструментів для аналізу комплексності тексту, передбачення його ефективності та оцінки емоцій, які він викликає у читачів.

Результати аналізу тексту будуть відображатися в правій частині робочої області. Проаналізувавши текст, ви можете опублікувати його у своїх соціальних мережах через Календар! Що може бути зручніше?
Використовуючи наші календарі контенту для соціальних мереж, ви можете ефективно оптимізувати стратегію постингу і досягти більшої ефективності.


Настав час скласти розклад постів у соціальних мережах за допомогою BrandVox!

Сподіваємося, що ця стаття була для вас корисною! Якщо виникли питання чи вам потрібна допомога, не соромтеся звертатися до нас. Надішліть листа на support@brandvox.net або напишіть нам у чаті в правому нижньому куті сторінки.
    • Related Articles

    • Я бачу напис "N/A" замість чисел у дашборді порівняно з попереднім періодом, що це означає?

      Якщо ви бачите "N/A" замість чисел, виберіть коротший період у фільтрі дат. Ми можемо порівнювати тільки ті дані, які накопичилися у вашому акаунті за час його роботи, включаючи період, за який дані були завантажені при створенні вашого акаунта. ...
    • Що таке "Редактор" і як ним користуватися?

      Що таке вкладка Редактор? На вкладці "Редактор" ви знайдете поле для введення тексту для подальшого аналізу. BrandVox надає широкий інструмент для аналізу складності тексту, передбачення його ефективності та оцінки емоцій, які він викликає у читача. ...
    • Що означає "проект"?

      Під "проектом" ми маємо на увазі всі облікові записи в соціальних мережах одного бренду. Зверніть увагу, що ви можете додати лише один акаунт у певній соціальній мережі для кожного бренду (тобто, один акаунт у Facebook, один в Instagram тощо). Як ...
    • Що таке BrandVox ?

      BrandVox - це комплексний інструмент аналітики соціальних медіа з social listening і плануванням публікацій, який пропонує детальне відстеження конкурентів, інсайтів та аналітику для оптимізації вашої стратегії в соціальних мережах. BrandVox збирає ...
    • У вас є roadmap?

      Звісно! Ви можете побачити майбутні функції тут. Ми сподіваємося, що ця інформація буде корисною для вас! Якщо у вас виникнуть додаткові питання чи вам потрібна допомога, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Ви можете надіслати листа на адресу ...