Як відстежувати всі мої сторінки в соціальних мережах?

Як відстежувати всі мої сторінки в соціальних мережах?

BrandVox дозволяє вам ведення моніторингу всіх сторінок вашого бізнесу в соціальних мережах, а також сторінок конкурентів. За допомогою BrandVox ви можете моніторити Facebook, Instagram, Twitter, Youtube та LinkedIn, Tiktok.

Авторизація акаунтів у соціальних мережах у BrandVox

Перш ніж розпочати налаштування проекту, необхідно підключити сторінки вашого бренду в соціальних мережах. Без цього етапу, неможливо відстежувати та збирати необхідну інформацію. Для отримання детальної інформації з авторизації акаунтів у BrandVox, перейдіть за посиланням.

Зверніть увагу:
  1. Для авторизації обов'язково повинен бути бізнес-акаунт в Instagram та бізнес-сторінка у Facebook. Для перевірки або зміни типу облікового запису в Instagram, перейдіть до налаштувань в Instagram.
  2. При спробі підключення до Instagram вас автоматично перенаправить на Facebook для входу, використовуючи ваш Facebook ID і пароль. Це необхідно через те, що професійний акаунт Instagram підключається через Facebook Meta API.
  3. Авторизація відбувається через вашу бізнес-сторінку на Facebook, яка пов'язана з вашим акаунтом в Instagram. Переконайтеся, що у вас є права доступу до схвалення додатків для цієї сторінки.
  4. У разі виникнення проблем із підключенням бізнес-сторінки в Instagram, рекомендуємо переглянути статтю "Чому я не можу додати акаунт Instagram до підключень?".
Щоб авторизувати свій обліковий запис, будь ласка, виконайте наступні кроки в BrandVox:

  1. Увійдіть у свій обліковий запис у BrandVox.
  2. У головному вікні натисніть на назву вашого облікового запису (знаходиться в нижньому лівому куті, як показано на скріншоті) і виберіть "Налаштування".
  3. Знайдіть вкладку "Підключення".

4. Виберіть соціальну мережу, через яку ви хочете додати свою сторінку, і натисніть кнопку "ПІДКЛЮЧИТИ", щоб авторизувати свій соціальний акаунт.

5. Оберіть профіль, який ви плануєте використовувати для авторизації. Для додавання додатків на вашу бізнес-сторінку у Facebook, переконайтеся, що у вас є відповідний рівень доступу та бізнес акаунт сторінки.


6. Оберіть обліковий запис Facebook, який ви хочете авторизувати, і натисніть "Далі".


7. Впевніться, що всі необхідні дозволи для BrandVox увімкнені, як показано на скріншоті нижче, і натисніть "Готово". Ці дозволи необхідні для збору постів з Facebook для ваших проектів у BrandVox.


8. Якщо авторизація успішно завершилася, ви побачите повідомлення, схоже на те, що показано на скріншоті нижче. Натисніть "OK", щоб повернутися до BrandVox.

Тепер ви успішно підключили свої канали до BrandVox!

Як видалити авторизацію

Ви можете вимкнути авторизацію в Центрі підключень.



Ми сподіваємося, що ця інформація буде корисною для вас! Якщо у вас виникнуть додаткові питання чи вам потрібна допомога, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Ви можете надіслати листа на адресу support@brandvox.net або написати нам у чаті, який знаходиться в правому нижньому куті вашої сторінки.
    • Related Articles

    • Чи можу я відстежувати приватні сторінки в соціальних мережах за допомогою BrandVox?

      Ні, ми можемо відстежувати лише бізнес-сторінки в соціальних мережах. Сподіваємося, ця стаття була для вас корисною! Якщо у вас виникли додаткові запитання або вам потрібна допомога, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Ви можете зв'язатися з ...
    • Скільки соціальних сторінок я можу відстежувати в рамках одного проекту?

      Загальна кількість сторінок, які ви можете відстежувати через нас, залежить від вашого тарифного плану. Тарифні плани визначають кількість проектів, які ви можете додати. У проекті ви можете відстежувати всі свої сторінки в соціальних мережах (по ...
    • Чи безпечний BrandVox для моїх облікових записів у соціальних мережах?

      BrandVox регулярно проходить верифікацію в соціальних мережах та перевірку на безпеку. Вся активність користувачів є прозорою, а також можна керувати ролями користувачів в акаунті. Ми сподіваємося, що ця інформація буде корисною для вас! Якщо у вас ...
    • Як створити проєкт?

      Ви можете відстежувати інформацію з соціальних мережах, як Facebook, Instagram, YouTube, Twitter та LinkedIn,Twitter. Будь-який тип контенту, будь то зображення, відео, посилання або просто текст, відображатиметься в стрічці повідомлень. Більше ...
    • Який контент можна відстежувати за допомогою BrandVox?

      Ми збираємо інформацію про пости в соціальних мережах, включаючи графічний і відеоконтент (наприклад, Youtube Shorts), ми не відстежуємо контент зі сторіз. Інформація про пости в соціальних мережах включає в себе кількість лайків (всі на Facebook, ...