Як створити проєкт?

Як створити проєкт?

Ви можете відстежувати інформацію з соціальних мережах, як Facebook, Instagram, YouTube, Twitter та LinkedIn,Twitter. Будь-який тип контенту, будь то зображення, відео, посилання або просто текст, відображатиметься в стрічці повідомлень. Більше інформації про те, що ви можете отримати з BrandVox, ви знайдете на сайті.

Скільки проєктів я можу створити?

Кількість проектів та конкурентів для кожного проекту залежить від вашого тарифного плану. У вашому демо-акаунті за замовчуванням доступні 2 проекти та 3 конкуренти. Дізнатися більше про тарифні плани.


Авторизація ваших  акаунтів у соціальних мережах у BrandVox

Перед тим, як налаштувати проект, вам потрібно підключити сторінки вашого бренду в соціальних мережах. Без цього неможливо зібрати цю інформацію. Щоб дізнатися більше про авторизацію акаунтів у BrandVox - натисніть тут.

Зверніть увагу:
Для авторизації необхідно мати бізнес-аккаунт в Instagram та бізнес-сторінку в Facebook. Щоб перевірити або змінити тип облікового запису, перейдіть до налаштувань Instagram.
Коли ви спробуєте підключитися до Instagram, вас буде перенаправлено на Facebook для входу за допомогою вашого Facebook ID і пароля. Це пов'язано з тим, що професійний акаунт Instagram підключається через Facebook Meta API.
Авторизація відбувається через вашу бізнес-сторінку на Facebook (ту, що пов'язана з вашим акаунтом в Instagram). Переконайтеся, що у вас є доступ до схвалення додатків для цієї сторінки. 
Якщо у вас виникли проблеми з підключенням бізнес-сторінки в Instagram, перегляньте цю статтю - Чому я не можу додати акаунт Instagram до підключень?

Створення проєкту

Насправді це дуже просто і швидко! Вам потрібно виконати лише 3 кроки, тож перейдемо до них!

Крок 1. Щоб створити проект, натисніть кнопку "Додати проєкт".



Крок 2. Виберіть сторінки та акаунти вашого бренду.



Зверніть увагу:
Загальна кількість сторінок, яку ви можете відстежувати через нас, залежить від вашого тарифного плану. Ознайомитися з нашими тарифними планами можна тут.
Ви можете відстежувати тільки бізнес-сторінки своїх брендів або брендів конкурентів.

Крок 3. Заповніть поля соціальних сторінок ваших конкурентів.



Крок 4. Додайте хештеги, які хочете відстежувати. Instagram обмежує кожен бізнес-профіль 30 унікальними пошуковими запитами за хештегами протягом 7-денного періоду. Додаючи хештеги, не використовуйте знак #, додавайте лише текстову частину хештегу. 



Вітаємо! Ваш проект створено 🥳.

Наповнення проєкту публікаціями за попередні періоди

Створення проекту може зайняти кілька хвилин, залежно від того, наскільки активні ваші акаунти в соціальних мережах. Ви можете переглянути хід накопичення інформації в налаштуваннях проекту. Якщо ви бачите статус "Синхронізовано на 100%", це означає, що всі дані зібрані, і ви можете ознайомитися з результатами.


Якщо у вас виникли проблеми із заповненням проекту, будь ласка, напишіть нам в чат в системі або скористайтеся формою зворотного зв'язку на цьому сайті, обов'язково вказавши свій e-mail.

Сподіваємося, що ця стаття була для вас корисною! Якщо виникли питання чи вам потрібна допомога, не соромтеся звертатися до нас. Надішліть листа на support@brandvox.net або напишіть нам у чаті в правому нижньому куті сторінки.

    • Related Articles

    • Як створити ще один проект?

      Додавання проєкту Якщо у вас є кілька брендів, продуктів або маркетингових кампаній, ви можете створити проект у BrandVox для кожного з них. Кількість доступних проектів регулюється вашим тарифним планом. Більше інформації про тарифні плани ви можете ...
    • Як створити та налаштувати планування постів у Brandvox?

      Що таке контент-календар і навіщо він потрібен? Контент-календар необхідний для оптимізації часу та регулярності розміщення постів, він представляє собою комплексний розклад ваших майбутніх постів у соціальних мережах, розміщених у хронологічному ...
    • Як почати роботу у BrandVox?

      Пройдіть всього 5 кроків, щоб розпочати працювати з BrandVox: Створити проект Підключіть свої сторінки та сторінки ваших конкурентів у соціальних мережах Зачекайте кілька хвилин, щоб завантажити ретроспективні дані Почніть працювати Сподіваємося, що ...
    • Що таке "Редактор" і як ним користуватися?

      Що таке вкладка Редактор? На вкладці "Редактор" ви знайдете поле для введення тексту для подальшого аналізу. BrandVox надає широкий інструмент для аналізу складності тексту, передбачення його ефективності та оцінки емоцій, які він викликає у читача. ...
    • Як налаштувати розсилки за вашими проектами?

      У головному вікні, будь ласка, натисніть на назву акаунта (лівий нижній кут, як на скріншоті) і виберіть "Налаштування" Далі перейдіть на вкладку "Повідомлення" і перегляньте налаштування сповіщень. Тут ви можете вибрати: Аналітичний дайджест (щодня ...